Bearbetning

MFS Tech

Skärande bearbetning 

Vi på MFS kan erbjuda tjänster inom skärande bearbetning, där arbetet är både effektivt och resultaten blir exakta och av hög kvalitet. Med hjälp av 5-axlig bearbetning, så kallad simultan bearbetning, är det möjligt att snabbt bearbeta och tillverka de detaljer som ska produceras. Vi använder denna teknik både inom tillverkning och bearbetning, då det finns stora fördelar med att med denna teknik snabbt och precist tillverka och bearbeta detaljer. Med hjälp av simultan bearbetning kan man bearbeta även komplexa detaljer med samma höga kvalitet och exakta resultat. Med hjälp av den 5-axliga bearbetningen kan våra maskiner arbeta med detaljer på ett avancerat sätt och med hög precision. Denna bearbetningsteknik är därför det självklara valet när noggrannhet och kvalitet är viktigt för ert resultat.

bearbetning skärande

Simultan bearbetning innebär stora fördelar när det gäller effektivitet, eftersom bearbetningen sker simultant på flera axlar. Detta gör att flera ytor kan bearbetas samtidigt och resultatet blir exakt. Det är dessutom möjligt att uppnå även komplexa detaljer och ytor av hög kvalitet. På detta sätt kan vi både tillverka och bearbeta verktygsdelar och prototyper med samma precision och snabbhet.

FLERA TJÄNSTER INOM BEARBETNING

MFS kan erbjuda ett flertal tjänster inom bearbetning, med det gemensamt att vi använder oss av moderna maskiner och den allra senaste programvaran för arbetet. Tack vare detta är vår process modern, effektiv och exakt. Vi kan dessutom snabbt anpassa oss när er verksamhet kräver det eller när era behov förändras och utvecklas. Vi strävar alltid efter effektivitet, snabba leveranser och god service för att ni ska få ett resultat som håller måttet och där produkten överträffar era förväntningar i fråga om kvalitet.

Kontakta MFS idag för att få veta mer om de tjänster vi kan utföra inom bearbetning. Vi kan erbjuda en rad skräddarsydda lösningar som passar just er verksamhet och era behov av kvalitet och service.